Negara

banner-mesir

Mesir

Mesir

Mesir, sebuah negara yang sinonim untuk melanjutkan pelajaran bagi rakyat Malayasia samada dalam bidang profesional mahupun agama. Sehingga kini, terdapat kira-kira 11,000 pelajar Malaysia di bumi anbiya’ tersebut. Budaya, sejarah dan persekitaran yang unik di negara itu menjadi nilai tambah buat mana-mana pelajar yang melanjutkan pelajaran di sana.

Alexandria University

Mansoura University

banner-rusia

Rusia

Rusia

Rusia yang merangkumi dua benua, Asia dan Eropah mempunyai sistem pendidikan yang sangat berdaya saing bahkan diiktiraf peringkat global. Institusi pendidikan yang ditawarkan juga telaj mendapat pengiktirafan UNESCO dan WHO. Selain itu, Rusia juga adalah sebuah negara yang menarik, unik dan mempunyai sejarah tersendiri yang mampu memberikan pelajar luar negara pelbagai pengalaman baru dan berharga.

Russian State Medical University

Kursk State Medical University

Moscow Aviation Institute

MAI adalah antara universiti di RUsia yang menyediakan latihan untuk keseluruhan proses berkaitan pesawat sama ada dari sudut penerbangan, roket, angkasa lepas serta lain-lain peralatan berteknologi tinggi. Bermula dari reka bentuk sistem sehingga pada pelaksanaan industri itu sendiri.
banner-indonesia2

Indonesia

Indonesia

Kedudukan negara yang berdekatan dengan Malaysia serta kadar matawang yang lebih rendah menjadi daya tarikan utama pemilihan universiti di Indonesia. Ia juga menjadi pilihan alternatif pelajar dalam melanjutkan pengajian agama oleh kerana ramai tokoh agama dan para pensyarah adalah graduan cemerlang dari universiti Timur Tengah.

Universitas Islam Negeri Sultan Syarif Kassim (UIN-SUSKA)

Universiti Sumatera Utara (Medan)

Universitas Sumatera Utara atau USU telah menjadi salah satu universiti pilihan pelajar untuk menyambung pengajian. Antara pengajian yang popular dalam kalangan pelajar Malaysia adalah Perubatan, Pegigian serta Farmasi lebih-lebih lagi sejak tertubuhnya hospital universiti. USU juga antara universiti tertua di Indonesia.

Institut Pertanian Bogor (IPB)

Fakulti Perubatan Veterinar, Institut Pertanian Bogor merupakan salah satu daripada lapan fakulti IPB, dan institut tertua yang menjalankan pendidikan perubatan veterinar di Indonesia. Sepanjang sejarahnya, FPV IPB telah membuktikan dirinya sebagai pemangkin beberapa dasar strategik dalam bidang kesihatan haiwan dan sains haiwan di Indonesia.

Jangan lepaskan peluang ini

daftar segera untuk maklumat lanjut

No. 6-2, Jalan Puteri 2A/1,
Bandar Puteri Bangi

Isnin - Jumaat : 9.00 pg - 5.30 ptg
Sabtu : Temujanji sahaja
Ahad : Cuti

No. 6-2, Jalan Puteri 2A/1,
Bandar Puteri Bangi

Isnin - Jumaat : 9.00 pg - 5.30 ptg
Sabtu : Temujanji sahaja
Ahad : Cuti