Peluang melanjutkan Pengajian ke Luar Negara!


Kami merupakan agensi yang berpengalaman (10 tahun) dalam pengurusan pendidikan pelajar melanjutkan pengajian ke luar negara. Kami menjemput pelajar lepasan SPM, STPM, ASASI, MATRIKULASI & DIPLOMA untuk program :-

  • Ijazah Sarjana Muda Perubatan
  • Ijazah Sarjana Muda Pergigian
  • Ijazah Sarjana Muda Farmasi
  • Ijazah Sarjana Muda Doktor Haiwan

  • Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Pesawat
  • Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Telekomunikasi
  • Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Sivil

  • Ijazah Sarjana Muda Usuludin
  • Ijazah Sarjana Muda Ulum Islamiyyah ( Sains Islam)

JANGAN BERLENGAH! DAFTAR SEGERA!

Pra Daftar sekarang untuk slot terhad kami!

Ulasan Pelajar dan IbuBapa Pelajar


Apa-apa pun saya ucap terima kasih banyak-banyak kepada En Anwar, usahakan benda ni, minta halal la dunia akhirat. Semoga bertambah baik rezeki En Anwar.
Awin pun Nampak selesa dan selamat, Inshaallah. Semoga kali ni segalanya berjalan dengan baik.

En HaniffaIbu Bapa Pelajar

Assalamualaikum, En Annawi. Just wanna say, thanx for all those time u spent just to send me here. Alhamdulillah dapat jugak saya sampai sini. Dah la hantar saya, belanja saya macam-macam lagi, bagi makanan lagi. Pastu layan karenah saya yang banyak hal, sorry kalau saya kacau terlebih ke, buat En Annawi terasa hati ke. Have a safe flight. Fi Hifzillah Insyaa-Allah.

Tahun depan nak bawak junior bagitahu saya. Saya sedia membantu !

Qurratul Aini

Qurratul AiniPelajar - Nizhny Novgorord State Medical University

Assalamualaikum. Terima Kasih En Anwar serta semua staff, anak saya dapat masuk universiti dengan jayanya. Saya berharap semuanya berjalan dengan baik dan selalu berdoa atas kejayaan anak-anak. Saya berharap yuran pengajian sebanyak 8000 USD akan diterima oleh pihak universiti dengan sempurnanya inshaallah. Amin

Dato' BashiruddinIbu Bapa Pelajar

Berita Terkini


Mereka Duta Kecil Malaysia

Eduventure Camp adalah sebuah program yang dibuat khusus bagi semua pelajar yang bakal belajar di luar negara. Ia menghimpunkan... Read More

Permohonan ke Timur Tengah

Tahniah kepada pelajar yang telah berjaya dalam membuat pendaftaran secara atas talian dengan pihak Kementerian Pendidikan Tinggi untuk menyambung... Read More

Karnival Pendidikan MARA 2018

Alhamdulillah, roadshow kami bersama MARA yang telah bermula pada 17 Mac 2018 (Sabtu) telah tamat dengan jayanya semalam. Terima... Read More

Panduan Membuat Bank Draf

Biasanya Bank Draf ni amat diperlukan masa nak bayar yuran pengajian universiti di Mesir. Setiap semester yuran bagi Perubatan... Read More

Lantikan daripada Universiti

Pada 14 Februari 2018, pihak pengurusan Zara Zakiah Education Sdn Bhd yang diwakili En Mohammad Anwar bin Shamsuddin selaku... Read More

Kem Persediaan ke Bangladesh

Wonder Camp 2018 telah diadakan pada 8 hingga 11 Januari 2018. Kem yang berlangsung selama 4 hari 3 Malam... Read More

Melawat Pelajar ZZE di Mesir

Makluman kepada semua, wakil team ZZE, En. Annawi akan terbang ke Mesir pada tanggal 8 Dis 2017 bagi menguruskan... Read More

Penerbangan Pelajar UIN SUSKA

Jadilah seperti air yang mengalir, sentiasa memberi manfaat buat apa yang disekelilingnya. Begitulah perumpamaan yang diberikan oleh bijak pandai... Read More