fbpx

Peluang melanjutkan Pengajian ke Luar Negara!


Kami merupakan agensi yang berpengalaman lebih 10 tahun dalam pengurusan pendidikan pelajar melanjutkan pengajian ke luar negara. Kami menjemput pelajar lepasan SPM, STAM, STPM, ASASI, MATRIKULASI & DIPLOMA untuk program :-

  • Ijazah Sarjana Muda Perubatan
  • Ijazah Sarjana Muda Pergigian
  • Ijazah Sarjana Muda Farmasi
  • Ijazah Sarjana Muda Doktor Haiwan

  • Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Pesawat
  • Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrikal
  • Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Sivil
  • Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal

  • Ijazah Sarjana Muda Usuludin
  • Ijazah Sarjana Muda Syariah

JANGAN BERLENGAH! DAFTAR SEGERA!

Pra Daftar sekarang untuk slot terhad kami!

Ulasan Pelajar dan IbuBapa Pelajar


Apa-apa pun saya ucap terima kasih banyak-banyak kepada En Anwar, usahakan benda ni, minta halal la dunia akhirat. Semoga bertambah baik rezeki En Anwar.
Awin pun Nampak selesa dan selamat, Inshaallah. Semoga kali ni segalanya berjalan dengan baik.

En HaniffaIbu Bapa Pelajar

Assalamualaikum, En Annawi. Just wanna say, thanx for all those time u spent just to send me here. Alhamdulillah dapat jugak saya sampai sini. Dah la hantar saya, belanja saya macam-macam lagi, bagi makanan lagi. Pastu layan karenah saya yang banyak hal, sorry kalau saya kacau terlebih ke, buat En Annawi terasa hati ke. Have a safe flight. Fi Hifzillah Insyaa-Allah.

Tahun depan nak bawak junior bagitahu saya. Saya sedia membantu !

Qurratul Aini

Qurratul AiniPelajar - Nizhny Novgorord State Medical University

Assalamualaikum. Terima Kasih En Anwar serta semua staff, anak saya dapat masuk universiti dengan jayanya. Saya berharap semuanya berjalan dengan baik dan selalu berdoa atas kejayaan anak-anak. Saya berharap yuran pengajian sebanyak 8000 USD akan diterima oleh pihak universiti dengan sempurnanya inshaallah. Amin

Dato' BashiruddinIbu Bapa Pelajar

Berita Terkini


Peluang Sambung Perubatan dan Pergigian Meski Pointer Asasi 3.00

Pelajar lepasan matrik atau asasi yang bercita-cita untuk menjadi seorang DOKTOR PERUBATAN dan DOKTOR GIGI pasti akan cuba skor... Read More

Ibu bapa dan pendidikan tinggi anak-anak

Hujung minggu lepas, saya dan team berada di Karnival Pendidikan yang dianjurkan oleh STAR (STAR Education Fair). Alhamdulillah ramai... Read More

Rahsia Belajar Medic Dengan Kos RM180 K

Ramai dalam kalangan ibu bapa ingin melihat anak mereka berjaya dalam menyambung pengajian dalam bidang perubatan dan pergigian terutama... Read More

Bagaimana seorang Doktor menunaikan solat

*Perkongsian ini adalah tulisan asal dari Facebook Dr Faiz Najmi. Beliau pernah bekerja di unit kecemasan satu ketika dulu tapi... Read More

Peluang Sambung Program Perubatan, Pergigian, Farmasi dan Veterinar Lepasan Matrik dan Asasi

Tahniah adik-adik pelajar yang telah berjaya menamatkan program Asasi dan Matrik. InsyaAllah selepas ini akan menyambung pengajian di peringkat... Read More

Ukhwah tunjang kesatuan

Alhamdulillah, Edu Venture Camp telah berjaya menghimpunkan seramai 24 orang peserta seluruh negara dari utara ke Borneo Sabah. Para... Read More

Doktor Veterinar ; Peluang Dan Cabaran

Sejak akhir-akhir ini kerjaya doktor veterinar semakin mendapat permintaan dalam masyarakat. Menurut Ketua Pengarah Jabatan Veterinar, Datuk Dr Kamarudin... Read More

4 Perkara Penting Ibu Bapa Dan Pelajar Wajib Tahu Tentang Hala Tuju Selepas SPM

Selepas tamat SPM mesti ramai ibu bapa dan pelajar yang bingung apa yang harus dilakukan setelah mendapat keputusan peperiksaan... Read More